Nieuws

Versterking commissies SNOWPROs gezocht

Versterking commissies SNOWPROs gezocht

De vereniging is op zoek naar versterking op het gebied van marketing en communicatie, social media & training/nascholing. Vind jij het leuk om een bijdrage te leveren aan de vereniging? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Vacature commissielid marketing en communicatie
Vind je het leuk om teksten te schrijven en de leden op de hoogte te houden van actuele ontwikkelingen? Als commissielid marketing en communicatie draag je bij aan de communicatie richting alle leden. Je zorgt ervoor dat de vereniging actueel is en goed zichtbaar is via bijvoorbeeld de website en mailings naar leden. Gebruik makend van de vastgestelde huisstijl en communicatiemiddelen zal de door jou aangeleverde en door bestuur (of verantwoordelijke binnen de commissie) goedgekeurde informatie verspreid worden naar leden en naar belanghebbenden. Functionaris ondersteunt het secretariaat.

Je bent wekelijks ongeveer 1 uur bezig met ophalen van leuke verhalen en het regelmatig posten van content op de website en via mailing. Je sluit eens in de drie maanden aan bij de bestuursvergadering.

Vacature commissielid marketing en communicatie
Ben jij creatief met social media? Heb jij leuke ideeën hoe wij met Snowpros nog zichtbaarder kunnen zijn op de social media kanalen en vind jij het leuk om een bijdrage te leveren aan de vereniging 

Het bestuur is op zoek naar een enthousiaste collega die het leuk vindt om ons team te ondersteunen op het gebied van social media. Denk aan het onderhouden van Instagram en Facebook, stories over wat er  gebeurt en onze volgers laten mee proeven van de sfeer bij evenementen . Om ook het jongere publiek te bereiken zijn wij benieuwd naar jouw ervaringen met TikTok en Snapchat.

Je bent wekelijks ongeveer 1 tot 2 uur bezig met ophalen van leuke verhalen en het regelmatig posten van content op de social kanalen en je sluit eens in de drie maanden aan bij de bestuursvergadering.

Vacature commissielid training/nascholing
Vind jij het ook zo tof als er regelmatig scholingen georganiseerd worden voor de leden? Als commissielid training/nascholing houd je je bezig met het inventariseren van scholingsbehoeften en het (mede) organiseren van scholingsmomenten voor leden (voor alle disciplines). Dit doe je natuurlijk niet alleen, je werkt nauw samen met het bestuur (of verantwoordelijke binnen de commissie) en werkt samen met commissie communicatie m.b.t. informatieverspreiding.

Je bent wekelijks ongeveer 1 tot 2 uur bezig met het inventariseren, afstemmen en voorbereiden van scholingen. Je sluit eens in de drie maanden aan bij de bestuursvergadering.

Vele handen maken licht werk!

Vind jij het leuk om een bijdrage te leveren aan SNOWPROs? Stuur dan een berichtje met korte motivatie voor 1 (of meerdere) van bovenstaande functies naar: secretaris@snowpros.nl

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen